Caravan Fotobooth

Caravan Fotobooth - Lelyfoto

vanaf €375,- De groene opvallende caravan van Lelyfoto is te gebruiken op onder andere een (bedrijfs)feest, bruiloften, evenementen en braderie├źn als fotobooth of mobiele fotostudio.
Informatie / Offerte aanvragen »

Bekijk ook ons filmpje op RTL4 over deze leuke caravan op Youtube!

Thema

Caravan Fotobooth - Binnenkant - Lelyfoto

De caravan is helemaal naar wens/thema in te richten. Niet alleen het decor, maar indien gewenst kan ook het bankje eenvoudig vervangen of weggehaald worden.

Caravan Fotobooth - Baby Shower Geboorte Jongen - Lelyfoto

Veel thema's en wensen zijn snel leverbaar, maar in sommige gevallen moet Lelyfoto spullen/decoratie bestellen waardoor tijdig doorgeven van de wensen belangrijk is. Vraag naar de mogelijkheden.

Caravan Fotobooth - Lelyfoto

Belangrijk is wel om te weten dat in principe de gewenste decoraties inbegrepen zijn bij de prijs, maar in uitbundige of zeer specifieke wensen zullen er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden, uiteraard is het ook mogelijk om zelf spullen aan te leveren.

Aanvragen »

Caravan Fotobooth - Lelyfoto

Prijskaartje

Caravan Fotobooth - Lelyfoto
Fotobooth (incl. onbeperkt aantal afdrukken)
tot 2 uur €375,-
extra uur €65,-
hele dag (8 uur) €700,-
Mobiele studio (incl. fotograaf)
tot 2 uur €385,-
extra uur €70,-
direct afdrukken vanaf €2,-

De fotobooth is inclusief onbeperkt aantal afdrukken op fotostrip (5x15cm) of standaard 10x15cm formaat. Er kunnen tot 4 foto's per keer op een afdruk gemaakt worden, dit is vooraf eenmalig in te stellen (zonder extra kosten) samen met de stijl en eventuele extra teksten en logo's.

Caravan Fotobooth - Lelyfoto

De mobiele studio is inclusief fotograaf en de foto's worden achteraf digitaal aangeleverd, maar exclusief afdrukken. Geef bij reservering direct aan of u ook afdrukken op locatie direct wilt hebben.

Decoratie van de caravan in het gewenste thema is inbegrepen bij de prijs, met uitzondering van specifieke wensen.

Buiten de gemeente Lelystad zal er 75cent per kilometer vanaf de studio van Lelystad gerekend worden. Als er geen stroomvoorziening aanwezig is kan er €2,50 per uur in rekening gebracht worden voor het gebruik van een aggregaat.

Vraag naar de kortingsmogelijkheden voor als u de fotobooth bij uw bruiloft wilt hebben!

alle prijzen zijn inclusief btw

Beschikbaarheid »